Chardonnay

Cu o culoare galben-verzui intensă, acest vin a adoptat un stil de Chardonnay înviorător și corpolent.

La nivel olfactiv, întâlnim aromă tandră și discretă de vanilie, aromă proaspătă de livadă înflorită înnobilată cu parfum de migdale și unt proaspăt. Gustul este catifelat, amplu și armonios, iar textura onctuoasă generoasă, cu aciditate echilibrată pentru a-i conferi structură.

Acest soi de vin devine însoțitorul perfect pentru preparate din carne albă, pește, fructe de mare, brânzeturi onctuoase și sosuri ușoare.

Sauvignon Blanc

Galben pai cu îndrăznețe atingeri verzui, Sauvignon Blanc te întâmpină cu un buchet proaspăt de citrice. Parfum de livadă înflorită, aromă suavă de floare de viță de vie cu accente de flori de soc odată cu trecerea timpului. Gustul fructuos, bine echilibrat, se bucură de prospețime și relevă arome de cireșe galbene, gutui coapte și arome mediteraneene, cu o aciditate bine integrată.

Acest vin se poate asocia cu carnea de pui,cu pește sau fructe de mare, iar dintre lactate, cu cele mai sărate și mai acre (brânza de capră,de exemplu).

Rosé

Cupajul Cabernet Sauvignon și Merlot din struguri de Sâmburești este vinificat într-un roze lejer și proaspăt cu un buchet fructuos, persistent și bine structurat. Gustul demisec revigorant, cu o aciditate echilibrată, prezintă în postgust note catifelate de frăguțe și vișine coapte.

Acest vin ușor de asociat oricărui fel de mâncare, însoțește cu succes preparate variate precum carnea la cuptor, fripturile suculente, plăcintele cu carne sau brânzeturile, fructe de mare, parmigiano și alte mâncăruri ușoare.