Chardonnay de Samburesti – Vinul care intelege femeile

Chardonnay-ul de Samburesti a primit deja multe aprecieri de la consumatori, dar si cunoscatori deopotriva, iar, fara sa fie promovat in mod special, a devenit vinul preferat din gama Domeniile Samburesti. Sub aceste coordonate a aparut spotul publicitar “Chardonnay – Vinul care intelege femeile.”

Ideea care a stat la baza conceptului este ca, in mod traditional, Chardonnay-ul este unul din soiurile preferate de femei, cu un gust proaspat si arome vanilate, potrivit meselor usoare cu care doamnele si domnisoarele sunt mai familiarizate: carne de pui, peste, salate, paste cu sosuri usoare, fructe de mare.

Desi femeile sunt mereu suprinzatoare si au personalitati foarte diferite, au cazut de acord in proportie majoritara in ceea ce priveste alegerea soiului de vin cel mai des consumat. De aceea, noi credem ca vinul le intelege in aceeasi masura pe fiecare dintre ele, oferindu-le momentul de rasfat de care au nevoie, indiferent ca sunt la o intalnire romantica, la masa cu prietenele, acasa dupa o zi grea.