Cabernet Sauvignon

Ctitorii de azi ai podgoriei continuă să aducă cunoscătorilor Cabernet Sauvignon Chateau Valvis veritabil de la Sâmburești - un vin bine structurat, robust, majestuos. Printr-o îmbinare fascinantă, se simt tușe discrete de afine, prune uscate, smochine, ciocolată și tutun. Îți afirmă originea burgheză, proveniența din viile nobile aflate în terroir-ul binecuvantat al Dealurilor Oltului. Învechit în butoaie de stejar, acest vin, de un caracter aparte, se adresează unui public pretențios de avangardă. Se consumă la mese elegante cu carne roșie și sosuri consistente, servindu-se la temperatura camerei.

Merlot

Explorați cu intensitate traseul gustativ al tinereții acestui Merlot Chateau Valvis: învăluite în aroma de ciocolată se regăsesc scorțișoara, prăjiturile țărănesti, rășinile de pomi fructiferi. șarmul Sâmbureștiului suav, într-un stil delicat, cu accente feminine, devine mai suculent și mai gustos la temperaturi scăzute, ceea ce îl face ușor de asociat oricărui fel de mâncare, chiar și vara. Învechit în butoaie de stejar, acest vin este conceput să placă unui public sofisticat.

Chardonnay

Un vin echilibrat care îmbină cu eleganță și armonie notele de aciditate și aromele de vanilie cu onctuozitatea. Chardonnay Chateau Valvis se distinge prin o aromă florală discretă, catifelată și tandră. Are o culoare galbenă, veselă și luminoasă și este baricat pentru a fi cât mai aproape de perfecțiune. Servit la 9-12 grade, devine însoțitorul perfect pentru preparate din carne albă, pește, brânzeturi cremoase și sosuri ușoare.