Chardonnay

Acest vin se regăsește la intersecția dintre tradițional și modern.

Notele luminoase scot acest vin în evidență încă din primele momente, cu arome caracteristice de mere, fructe tropicale și tușe de vanilie. Onctuozitatea și tandrețea specifică sunt caracteristicile care pun în valoare acest soi rafinat.

Cel mai bine se savurează cu preparate de pește sau fructe de mare, carne albă, brânzeturi, sau preparate vegetariene.

Sauvignon Blanc

Cu o culoare solară și strălucitoare, acest vin ajunge să impesioneze mai ales prin aroma proasptătă de citrice, cu note de grapefruit, lime și fructe exotice. Mineralitatea caracteristică acestui soi oferă un postgust fin și îndelungat.

Pentru a savura pe deplin gustul revigorant și bine definit, se recomandă să fie servit la o temperatură de 10-12 °C.

Se asortează ideal cu pește proaspăt, fructe de mare, sosuri pe bază de ierburi, precum și cu brânzeturi tinere.

Rosé

Cupajul echilibrat dintre Cabernet Sauvignon și Merlot stă la baza acestui rosé cu o culoare clasică de roșu-rubiniu intens. Aromele sunt fine și ușor fructate, dar în acelasi timp complexe, cu note de coacăze negre și fructe de pădure.

Vinul prezintă o robustețe conferită de tanini, dar și prospețime și aciditate moderată.

Se asociază perfect cu fructele de mare și pestele gras, precum somonul, dar și cu mâncarea asiatică sau cu cea picantă.

Fetească Neagră

Soi autohton românesc, capătă o reinterpretare aparte în această gamă. Intensitatea cromatică a acestui vin reflectă perfect gustul său unic și buchetul floral. O aromă bogată de prune uscate, coacăze negre, condimente exotice, cuișoare, piper, animată de taninuri care în timp, odată cu învechirea, vor accentua notele de fructe coapte.

Cel mai bine se savurează cu carne roșie și mâncăruri gătite, dar și cu vânat, rață sau ciocolată neagră.

Cabernet Sauvignon & Merlot - Cupaj

Aroma perfect echilibrată a cupajului aduce tonuri de cireșe negre și zmeură, ciocolată, scorțișoară, prăjituri țărănești și rășini de pomi fructiferi. Reprezintă rezultatul fuziunii îndrăznețe și moderne a celor două varietăți din acest cupaj.

Se potrivește de minune cu cărnurile roșii la grătar, cum ar fi friptura de vită sau miel, precum și cu mâncăruri clasice franțuzești, boeuf bourguignon sau blanquette de veau.